TARGA USOARĂ DE MUNTE TYROMONT

Targa este concepută pentru toate tipurile de aplicații unde este necesară o protecție bună pentru cei răniți și o mare capacitatea de rezistență a dispozitivului .
În terenul accidentat, rapelul în perete de stâncă sau gheață, transportul pe poteci înguste , această targă , derivată din targa clasică Mariner, este capabilă să satisfacă toate cerințele unei acțiuni de salvare în cele mai dure condiții.
Are o greutate redusă fiind realizată tub de oțel de înaltă rezistență cu grosimea subțire a peretelui , dar, foarte rezistent la abraziunea pe stâncă. perete subțire și stabilitate mare .

image

Se poate desface și transporta pe segmente, astfel cele aproape 24 kg de greutate ( 16 kg targa – 2 elemente x 8 kg, 5 kg mânerele – 4 x 1,25 kg, 3 kg – cadrul metalic, roata și sistemul de frânare) totală nu devin o problemă de transport pentru echipa de salvare.
Noile idei și formele abordate pentru această targă au dovedit o mare adaptabilitate și flexibilitate în terenul variat, iar cadrul este conceput să asigure o bună protecție a accidentatului și pe părțile laterale.

imageTarga este prevăzută cu mânere bine dimensionate pentru a asigura o perfectă manevrabilitate.

Cele două părți ale corpului tărgii se fixează/demontează sistem ultrarapid de elemente de prindere.
Cele patru mânere se pot roti  independent unul de celălalt , în nu mai puțin de 12 poziții , acest lucru oferind adaptarea optimă la toate tipurile de teren și permițând salvatorilor o libertate maximă de mișcare . Ajustarea mânerelor se face foarte ușor, cu ajutorul unui șurub de blocare pe mâner și se poate face în orice moment. Pentru transport, depozitare sau acolo unde acțiune de salvare o impune ,mânere pot fi  desfăcute ușor și rapid de pe targă.
Suprafața orizontală îndeplinește cerințele medicale impuse unui transport al accidentatului pe un plan dur și permite utilizarea unei saltele cu vid. Targa are o lungime de 2.000 mm și este conturată după corpul omenesc având lățimea variabilă între 530 mm , 500 mm și 380 mm , la șolduri, umeri și în zona capului, asigurând un spațiu amplu chiar și pentru persoanele rănite foarte înalte. Suprafața tărgii este realizată din panouri foarte ușoare și extrem de rezistente tip sandwich din aluminiu ce asigură o  protecție foarte bună la șocurile mecanice și față de rece. Targa este prevăzută cu patru curele de fixare cu catarame rapide care mențin accidentatul foarte bine fixat.

Targa poate fi folosită și cu roată fiind conceput un cadru metalic de suport pentru roată , roată cu anvelopă gonflabilă, prevăzută cu sistem de frânare Shimano, pe disc, cu acționare manuală . Roata este prevăzută cu un sistem ultra rapid de elemente de montare sau demontare , putând fi atașată sau eliminată ușor în funcție de cerințele operațiunii de salvare. Targa poate fi folosită cu sac pentru accidentat și targă cu vid.TARGA  USOARĂ DE MUNTE  TYROMONT

  • producător TYROMONT , Austria.
  • Certificată CE
  • Garanție în regim de folosință intens specific salvărilor montane : 24 luni.
  • Absolut toate componentele tărgii pot fi livrate și ca piese de schimb.
  • Se asigură service în garanție și post garanție , precum și verificările periodice.Cumparatori Tyromont

Trackbacks/Pingbacks

  1. Buy Backlinks - Buy Backlinks vqpebljui twxgd toucond toqw wbvnbwprqhhgift

Raspunde