Controlul, întreținerea și service-ul echipamentelor

Fiecare produs trebuie verificat după fiecare utilizare, curățit și depozitat conform manualului de utilizare. În situația în care se observă distrugeri , indiferent de mărimea lor, sau există anumite îndoieli privind starea de funcționalitate a echipamentului acesta se scoate temporar din uz și se transmite pentru verificare și eventuale reparații la un service autorizat de producător.service

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție și vă vor răspunde la toate întrebările Dvs. privind controlul și întreținerea echipamentelor.

În principiu fiecărui echipament trebuie să se facă un control de rutină din partea operatorului/utilizatorului , control ce implică o monitorizare regulată a stării tuturor elementelor componente și a ansamblului integral , înainte și după utilizare, control efectuat vizual și tactil.

Periodic sau cel târziu anual se efectuează o inspecție completă și aprofundată din partea responsabilului tehnic responsabil pentru monitorizarea și controlul echipamentului, rezultatul acestei verificări fiind înscris în registre speciale de evidență.

După o utilizare intensă, după utilizări multiple sau după mai mulți ani , chiar de neutilizare , echipamentele trebuie să fie verificate într-un service autorizat al producătorului , unde se va verifica dacă produsul mai îndeplinește cerințele de siguranță și funcționare. Produsul se va verifica prin demontare , evaluat, părțile uzate vor fi înlocuite, iar după reasamblare va fi controlat și testat , iar la final se va elibera un certificat de control.

În locuirea pieselor defecte se va face numai cu piese de origine , reparații improvizate, modificări constructive sau piese contrafăcute ducând automat la pierderea garanției sau la pierderea elementelor de siguranță ale produsului.

Reparațiile efectuate de noi sunt realizate fie în atelierele din țară autorizate de către producători , cu personal autorizat și instruit de către aceștia, sau în atelierele proprii ale producătorului.Service 1