În țara noastră oferta actuală a pieței de profil este destul de diversificată, dar nu abordează toate elementele necesare derulării unei acțiuni de salvare în condiții dificile sau specifice unui anumit domeniu de activitate. Avem în oferta proprie diverse tipuri de tărgi de salvare , echipamente speciale de salvare, tracțiune, imobilizare , transport și organizarea căutării în avalanșe , ofertă la care se adaugă și cea a partenerilor noștri din țară , reușind astfel să acoperim absolut toată gama de produse necesare în acest domeniu.

E 1Produsele noastre se adresează atât domeniului civil , cât și a celui militar , existând posibilitatea realizării , pentru sectorul civil de echipamente în culori foarte vizibile , sau , pentru sectorul militar de echipamente de culoare kaki (armata), negru( trupe speciale) sau albastru (poliție, jandarmerie).

Echipamentele oferite domeniului militar , tărgi , rucsaci, saci echipament, truse medicale , etc. se pot realiza din materiale care respecta combinația cromatică de culoare a structurii militare respective, acesta fiind diferit în funcție de sezon , utilizare sau țară.

Echipamentele oferite domeniului civil se realizează în culoarea clasică a domeniului de salvare , roșu, dar și în culori ultra-vizibile fluorescente, galben, oranj, verde, albastru deschis sau cu elemente de vizibilitate sporită , reflectorizante sau fosforescente.

Vă invităm să studiați oferta noastră , ofertă care , sperăm noi, reușește să acopere o gamă larga de echipamente , de domenii de salvare și , bineînțeles, cerințele și așteptările Dumneavoastră.

E 2